VAŠE DIJETE IMA SVE VEĆU POTREBU ZA OBNAVLJANJEM ENERGIJE

U idealnom svijetu, djeca bi sve vitamine i hranjive tvari potrebne za zdrav rast i razvoj dobivala uravnoteženom prehranom.

U stvarnom svijetu to nije uvijek moguće, no vitaminski dodatak može vašem djetetu pomoći u obnavljanju energije, kad god mu je to potrebno.

Kada dijete može imati koristi od obnavljanja energije?

Kao roditelji činimo sve što je u našoj moći kako bi uz pomoć raznolike prehrane naša djeca bila i ostala zdrava, no ni najjača želja ovog svijeta ne može osigurati da se naša djeca hrane ispravno, u pravo vrijeme i u pravilnim količinama.

Užurban život

Uz domaće zadaće, izvanškolske aktivnosti, fizički zahtjevne sportove, prenatrpan raspored i stalno istovremeno obavljanje više različitih aktivnosti nije nikakvo čudo da se prosječno dijete ponekad osjeti umorno i iscrpljeno.

Izbirljiva djeca

Kad vaše dijete voli samo određenu hranu i ne konzumira redovite, uravnotežene obroke svježe, zdrave hrane, vjerojatno neće dobivati vitamine i minerale koji su njegovom tijelu potrebni za proizvodnju energije i vitalnosti.

Djeca koja su lijena jesti

Djeca ostaju djeca i koliko god ih vi pokušavali naučiti zdravo jesti oni će uvijek, s vremena na vrijeme, posegnuti za 'manje zdravom' hranom, obrocima brze hrane, gotovim obrocima i užinama koje obiluju šećerom i ne sadrže mikronutrijente.

Stroge dijete

Djeca podvrgnuta strogim i specijalnim dijetama mogu imati problema s unosom mikronutrijenata nužnih za proizvodnju energije potrebne za njihov pravilan rast i razvoj. Djeca podvrgnuta vegetarijanskoj ili veganskoj prehrani ili ona koja ne konzumiraju mliječne proizvode također mogu imati koristi od ovog dodatka prehrani kako bi održavali potrebnu razinu energije.

Rekonvalescenti

Ako se vaše dijete nakon serije kašlja, prehlade i viroze osjeća iscrpljeno, a naročito ako ga nikako ne možete natjerati da pojede bilo kakvo svježe voće i povrće, nužno mu je osigurati ispravnu količinu vitamina i minerala kako bi moglo proizvesti energiju koja mu je potrebna za oporavak.

Koji je multivitamin najbolji za djecu?

Multivitamin kakav je primjerice Supradyn® Kids, ne bi smio nadomjestiti pravilnu ishranu i tjelesnu aktivnost, no može nadopuniti zdrav način života i pomoći u obnovi prirodne energije tijela kad bi njena razina mogla postati preniska.

Kako vaša djeca rastu, rastu i njihove potrebe za energijom Supradyn® Kids mogao bi biti idealan pripravak za pomoć pri obnavljanju energije.

I što je još bolje, ukusan je!