SAVJETI ZA POJAČAVANJE ENERGIJE I SMANJENJE UMORA UZROKOVANOG STILOM ŽIVOTA

Energija

Upoznajte kako ispuniti zahtjeve aktivnog stila
života, boriti se s umorom i naći energiju, kako
biste mogli reći „da" životu klikom na članak.

Voće i povrće.

Prehrana i dodaci prehrani

Mikronutrijenti, kao što su vitamini i minerali, omogućuju normalno funkcioniranje organizma, zbog čega je važno osigurati njihov adekvatan unos. Upoznajte više o tome koje vitamine i minerale možete pronaći u kojoj hrani, te čemu služe dodaci prehrani klikom na članak.

Mladi ljudi koji se druže i uživaju u životu puni energije

Više od 60 godina uz Supradyn!

Vitamini i minerali neophodni su za normalno funkcioniranje organizma. Obnovu vitamina i minerala vašeg organizma već 60 godina podupire Supradyn® – broj 1 multivitamin u Europi 1. Upoznajte više o tome kako Supradyn® Energija pomaže vašem aktivnom načinu života klikom na članak.

Više informacija

Djevojka koja u rukama nosi šaku povrća

Treba li uzimati vitamine i minerale?

Često se govori o tome kako je uravnotežena prehrana važna, te kako je potrebno jesti dovoljno voća i povrća, između ostaloga i radi osiguravanja dovoljnog unosa vitamina i minerala. No, što su zapravo vitamini i minerali, koja je njihova uloga u organizmu i treba li ih uzimati? Upoznajte više o tome klikom na članak.

Priprema povrća

Hrana i vitamini

Uravnotežena prehrana podrazumijeva da u organizam unosimo određenu količinu različitih hranjivih tvari, koje omogućuju održavanje zdravlja i funkcioniranje našeg organizma. Znate koji je idealan sastav raznolike, uravnotežene i zdrave prehrane za vas i o čemu to ovisi? Proverite klikom na članak.

Starija nasmijana žena

Osigurajte energiju svom organizmu i zadržite vitalnost i nakon 50

Kao i u ostalim razdobljima života, i osobe starije od 50 godina trebaju osigurati adekvatan unos makronutrijenata (ugljikohidrata, proteina i masti) i mikronutrijenata (vitamina i minerala) u organizam, u odgovarajućim količinama. Upoznajte kakav je pravilan unos hranjivih tvari kod osoba starijih od 50 godina klikom na članak.

Nasmijana brineta na biciklu

Možemo li pobijediti umor?

U današnje vrijeme nije lako kombinirati poslovni i privatni život i postići, kako se to obično kaže, „work-life balance“. Živimo stres, što u konačnici znači i život s umorom ali sami sebi možemo najviše pomoći. Upoznajte kako pobijediti umor klikom na članak.

Djevojka koja trči

Vaše dijete ima sve veću potrebu za obnavljanjem energije

Kako vaša djeca rastu, rastu i njihove potrebe za energijom. U idealnom svijetu, djeca bi sve vitamine i hranjive tvari potrebne za zdrav rast i razvoj dobivala uravnoteženom prehranom. U stvarnom svijetu to nije uvijek moguće. Upoznajte kako vitaminski dodatak može vašem djetetu pomoći u obnavljanju energije, kad god mu je to potrebno klikom na članak.

Mladi par pun energije

Znate li da nam je potrebno 13 vitamina?

Vitamini omogućuju tijelu dostupnost energiji koju unosimo s hranom i pićem. Vitamini pomažu da hranjive tvari koje unosimo u organizam možemo pretvoriti u energiju koju naše tijelo koristi. Znate li da nam je potrebno 13 vitamina? Upoznajte više o tome klikom na članak.

Dvoje studenta koji su dobre volje

Stres je glavni krivac za nedostatak energije

Ukoliko je prehrana jednolika i sadrži premalo hrane biljnog podrijetla, organizam možda ne dobiva sve hranjive tvari koje su mu potrebne, što ne uključuje samo vitamine, nego i esencijalne minerale. Upoznajte kako spriječiti i nadoknaditi manjak vitamina u organizmu klikom na članak.

Nasmiješena ljekarnica u ljekarni

Znate li pročitati sastojke na kutiji vitaminskog pripravka?

Zbog umora, prekomjernog fizičkog ili emocionalnog stresa, svatko ponekad treba dodatne vitaminske pripravke. Kada tražimo odgovarajući dodatak prehrani, suočeni smo s poplavom proizvoda. Znate li pročitati sastojke na kutiji vitaminskog pripravka? Više o tome klikom na članak.