VIŠE OD 60 GODINA UZ SUPRADYN® ENERGIJA!

Vitamini i minerali neophodni su za normalno funkcioniranje organizma. Vitamini sudjeluju u procesima oslobađanja energije iz hrane te je čine dostupnom organizmu. Minerali igraju ključnu ulogu u reguliranju brojnih tjelesnih funkcija. Obnovu vitamina i minerala vašeg organizma već 60 godina podupire Supradyn® Energija– broj 1 multivitamin u Europi1.

Jedinstvena kombinacija vitamina, minerala i koenzima Q10, Bayerov proizvod Supradyn® Energija već je 60 godina2 na tržištu i danas je multivitamin broj 1 u Europi1.

Supradyn® Energija sadrži 13 vitamina i provitamina, te 9 minerala i elemenata u tragovima te koezim Q103 kako bi osigurao dovoljno energije tijekom cijelog dana za nastavak aktivnog  života bez umora. Posebno je kreiran za aktivne osobe, no mogu ga koristiti i drugi u potrebi za energijom.

Svi oblici iz Supradyn® Energija mogu se uzimati svakodnevno. Iako dodatak prehrani nije nadomjestak zdrave i uravnotežene prehrane, Supradyn® Energija pomaže zadovoljiti  tjelesne potrebe za mikrohranjivim tvarima.

Supradyn® Energija danas nije samo dodatak prehrani, on je prepoznatljiv brend za energiju i aktivan život. Supradyn® Energija ima misiju poticati aktivan život, kretati se s vama i pružiti vam podršku kada je najviše trebate.
Više od 60 godina s vama.

#zgrabiživot

Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Preporučuje se uzimanje dodatka prehrani u okviru raznovrsne i uravnotežene prehrane te zdravog načina života.

1 IQVIA OTCims and MIDAS data, MAT 12/2021.

2 CH. Switzerland, 24.01.1958, 169048.

3 Supradyn® Energija uputa o uporabi.