IMUNITET

Kako se zaštititi od prehlade, ali i brže je pobijediti

Pojava prehlade pokazuje jasnu sezonalnost, a uzrokovana je velikim brojem virusa. Upoznajte klikom na članak kako organizmu osiguramo dodatnu podršku u borbi protiv prehlade.

Vrući čaj na stolu

Zdravlje je bogatstvo

Zdravlje je najveće bogatstvo, ili je tako barem rekao rimski pjesnik Vergilije prije više od 2000 godina. Upoznajte kako se bolje brinuti o sebi uz dobru prehranu i saznajte zašto je važna prevencija i snažan imunitet. Saznajte više o tome klikom na članak.

Mlada poslovna žena zadovoljna životom

Stres i imunitet

Stres je stanje kojem smo, u većoj ili manjoj mjeri, svi ponekad izloženi. Upoznajte što je stres, kako utječe na naše zdravlje, je li negativan ili ima i svoje korisnosti klikom na članak.

Nasmijana žena u teretani

5 načina kako promjenom životnih navika možete pomoći svom imunitetu

Upoznajte 5 načina za pomoć svom imunitetu. Možete li nabrojati svih pet? Provjerite klikom na članak.

Mlada žena u planinama, okupana suncem

Cink - mineral bez kojeg tijelo ne može

Cink je mineral koji je našem tijelu neophodan za obavljanje velikog broja funkcija i održavanje stabilnog imunološkog sustava. Saznajte više o tome zašto je cink vrlo bitan za imunološki sustav i zdravlje klikom na članak.

Stariji par na svježem zraku

I godišnja doba utječu na naš imunitet

Godišnja doba utječu na naš imunološki sustav, što objašnjava primjerice zašto je vjerojatnije da se razbolimo zimi. Vitamini i minerali omogućuju normalno funkcioniranje organizma, zbog čega je važno osigurati njihov adekvatan unos, posebno zimi. Saznajte više o tome klikom na članak.

Plavokosa žena promatra cvijet ehinaceje

O ehinacei

Ehinacea je rod cvjetnih biljaka iz obitelji glavočika (Asteraceae), a još se može naći i pod imenom američki slamnjak ili rudbekija. Saznajte više o ovoj ljekovitoj biljci klikom na članak.

Dvoje djece koja se grle

Što je imunološki sustav i kako zapravo funkcionira?

Imunološki sustav je aktivan tijekom cijele godine i kontinuirano osigurava stabilno funkcioniranje našeg organizma te zaštitu od prijetnji našem zdravlju. Saznajte više o imunološkom sustavu i kako zapravo funkcionira klikom na članak.

Saće i pčele

Što je zapravo propolis?

Propolis je prirodni smolasti proizvod kojeg proizvode pčele od puno različitih biljaka. Upoznajte više o tome što sadrži i zašto je bitan za biološko djelovanje klikom na članak.

Mlada žena na žitnom polju

Supradyn® Imuno- dobitna kombinacija za imunitet

Prehladu mogu uzrokovati stotine različitih virusa i upravo zbog toga se teško od nje obraniti, a ključnu ulogu u toj obrani ima naš imunološki sustav. Upoznajte kako ojačati imunitet, ostati zdrav i tko je saveznik za naš imunitet klikom na članak.

Više informacija

Svježe naranče

Vitamin C - saveznik vašeg imuniteta

Prehladu vrlo često ignoriramo zbog čega se može dogoditi da oporavak traje duže ili da nam se prehlada uporno nastavlja vraćati. Kada naš imunitet oslabi ili kada smo bolesni, preporučuje se dodatan unos vitamina C. Saznajte više o tome kako nadoknaditi nedostatak vitamina C klikom na članak.

Supradyn® Vitez Dyno

Vitez Dyno

On je Dyno, hrabi vitez sezone gripe i prehlade, borac za imunitet, insta-trendseter; jahač sa stilom uvijek spreman na akciju i ove sezone odlučno stoji u vašoj obrani!

Supradyn®Vitez Boosty

Vitez Boosty

Zima dolazi, a s njome i virusi i bakterije. Hrabri Boosty će poduprijeti vaš imunitet u sezoni gripe i prehlade ili kada se nađete u razdoblju povećanih fizičkih ili psihičkih opterećenja. Supradyn®️ IMUNO BOOST možete uzimati svaki dan.

Više informacija