Više od 60 godina uz Supradyn!

Vitamini i minerali neophodni su za normalno funkcioniranje organizma. Vitamini omogućuju oslobađanje energije iz hrane te je čine dostupnom organizmu. Minerali graju ključnu ulogu u reguliranju brojnih tjelesnih funkcija. Obnovu vitamina i minerala vašeg organizma već 60 godina podupire Supradyn® – broj 1 multivitamin u Europi1.

Jedinstvena kombinacija vitamina, minerala i koenzima Q10, Bayerov proizvod Supradyn® energija već je 60 godina2 na tržištu i danas je multivitamin broj 1 u Europi1.

Supradyn® energija sadrži 13 vitamina i provitamina, te 9 minerala i elemenata u tragovima te koezim Q103 kako bi osigurao dovoljno energije tijekom cijelog dana za nastavak aktivnog  života bez umora. Posebno je kreiran za aktivne osobe, no mogu ga koristiti i drugi u potrebi za energijom.

Svi oblici iz Supradyn® energija mogu se uzimati svakodnevno. Iako dodatak prehrani nije nadomjestak zdrave i uravnotežene prehrane, Supradyn® energija pomaže zadovoljili sve tjelesne potrebe za mikrohranjivim tvarima.

Supradyn® danas nije samo dodatak prehrani, on je prepoznatljiv brend za energiju i aktivan život. Supradyn® ima misiju poticati aktivan život, kretati se s vama i pružiti vam podršku kada je najviše trebate.

Više od 60 godina s vama.

#zgrabiživot

 

 

Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Preporučuje se uzimanje dodatka prehrani u okviru raznovrsne i uravnotežene prehrane te zdravog načina života.

 

L.HR.MKT.12.2019.33941 IMS Health & Quintiles are now; IQVIA (2019).

2 CH. Switzerland, 24.01.1958, 169048.

3 Supradyn energija uputa o uporabi.